≫ 

Partizan će opozvati Uroševića iz reprezentacije Srbije? Sve zavisi od stanja Obradovićeve povrede

Čekaju se rezultati pregleda iskusnog beka

  • 2
FK Partizan, FK Mladost Lučani Foto: MN Press

Ukoliko se ispostavi da je povreda Ivana Obradovića teže prirode, a iskusni levi bek ima problem sa kolenom, Partizan će opozvati Slobodana Uroševića iz reprezentacije Srbije., kako bi nesmetano mogao da radi na pripremama.

To potvrđuje i trener Aleksandar Stanojević, koji se nada će će Fudbalski savez Srbije sada izaći klubu iz Humske u susret, kako što je to bilo u obrnutom slučaju kada se sastavljao spisak za američku turneju, na kome su, pored pomenutog Uroševića, još dva igrača Partizana - golman Aleksandar Popović i Filip Stevanović.

- Obradović je osetio bol u kolenu na treningu. Postoji mogućnost da kontaktiramo FSS i selektora, da oni nama izađu u susret u vezi sa Slobodanom Uroševićem. Moramo samo da vidimo kakva je situacija, u problemu smo možda. Imamo Brežančića, ali nije dugo igrao, videćemo kako će reagovati - rekao je Aleksandar Stanojević uz napomenu da će Ivan Obradović svakako na pauzu, dok se ne utvrdi stepen ozbiljnosti povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    16. januar 2021 | 21:48

    Urošević i reprezentacija...auuuuu teško nama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA