„Sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje“: I Lalatović bi želeo da vidi Boaćija u Vojvodini!

Pitanje je, ipak, da li je to ostvarivo...

  • 0
Foto: MN Press Nenad lalatović

Novosadska Vojvodina započela je pripreme za prolećni deo sezone u Linglong Superligi Srbije. Lale se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli i pokušaće da se održe na jednom od mesta koja vode u Evropu naredne godine, a možda i da odbrane treofej Kupa Srbije.

Trener „Stare dame“, Nenad Lalatović je otkrio u intervjuu za klupski Jutjub kanal da bi vrlo rado u klub doveo Ričmonda Boaćija, ali da je to trenutno nerealno. On bi svakako bio velika pomoć u ostvarenju ambicija ekipe.

"I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno. Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni", ističe trener Lala.

U klubu su voljni da dovedu nekoga „sa strane“, to je nekoliko puta nagovestio i sportski direktor kluba. Lalatović je ukazao na primer Partizana i Umara Sadika, koji je pokazao kao izuzetno uspešan.

- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač – dodaje Lalatović.

Teško je, ipak, očekivati da će Lale privoleti Boaćija da dođe u Novi Sad. Pogotovo uzimajući u obzir da za njegov potpis pariraju klubovi iz Emirata i Saudijske Arabije, čije su ponude finansijske izdašnije.

Video: Aleksandar Stanojević o uticajima menadžera: Kod mene oni nemaju prođu, biće onako kako ja kažem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA