Miha slavio prvi put od novembra, Bolonja sa bele tačke do trijumfa protiv Verone

Darko Lazović i Ivan Ilić odigrali su svih 90 minuta za ekipu Verone, ali ovoga puta su morali kući da se vrate praznih ruku

  • 2
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje uspeli su posle osam utakmica u nizu da ostvare pobedu pošto su na svom terenu u 18. kolu Serije A bili bolji od Verone. Ekipa Siniše Mihajlovića je slavila golom Orsolinija sa 11 metara.

Jedini pogodak na meču desio se u 19. minutu, a tome je kumova Silvestri koji je bespotrebno faulirao protivnika u kaznenom prostoru i omogućio protivniku da sa bele tačke povede.

Odgovornost je preuzeo Orsolini koji je loptu poslao u levi, a golmana u desni ćošak. Ispostaviće se da je napadač Bolonje ujedno doneo pobedu svojoj ekipi koja to nije iskusila još od kraja novembra.

Domaćin je to i zaslužio pošto je imao više pokušaja na gol i bio agilniji, pogotovo u prvom poluvremenu kada se i desio prelomni momenat. Bolonja je sada dodatno pobegla iz opasne zone i ima osam bodova više od Torina koji je prvi ispod crte.

Darko Lazović i Ivan Ilić odigrali su svih 90 minuta za ekipu Verone, ali ovoga puta su morali kući da se vrate praznih ruku.

Torino nije uspeo da slomi otpor Specije iako je već od osmog minuta imao igrača više nakon isključenja Vinjalija (0:0).

Saša Lukić je odigrao čitav meč za "bikove", dok je golma Vanja Milinković-Savić remi gledao sa klupe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Samo ona može u život da me vrati: Kada Miha zapeva čuveni hit Ljube Aličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. januar 2021 | 17:24

    Ova slika Kao neki čičica kad ga iznervira vozac gsp ili ako mu nestane😉🤪

  • Nody

    17. januar 2021 | 00:39

    A zasto drze ovog jada od trenera pa on nije ni za Li La ligu aaa,koji propalitet hjojj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA