Bledi Lids poražen na svom terenu od Brajtona, Vest Hem skovao pobedu protiv Barnlija

Ekipa Lidsa se nalazi u znantnom padu forme i to su ovoga puta dokazali protiv Brajtona koji je posredio defanzivnu liniju, dobro odradio skauting protivnika i sačuvao svoju mrežu

  • 0
FK Lids - FK Mančester Siti

Foto: Tanjug/AP

Lids je dozvolio sebi u 19. kolu Premijer lige da ga na domaćem terenu pobedi Brajton sa 1:0, iako su gosti do ovog momenta imali samo dva trijumfa od starta šampionata, dok je Vest Hem istim rezultatom slavio protiv Barnlija.

Ekipa Lidsa se nalazi u znantnom padu forme i to su ovoga puta dokazali protiv Brajtona koji je posredio defanzivnu liniju, dobro odradio skauting protivnika i sačuvao svoju mrežu.

Mupe je bio jedini strelac na susretu u 19. minutu, a nakon toga, Brajton je u odbrani i kretnji briljirao, tako da Lids, koji je poznat po efikasnoj igri, nije uspeo pošteno da zapreti.

U ranoj fazi meča je i Vest Hem postigao pogodak, tačnije nakon samo devet minuta igre pošto je Antonio bio precizan. "Čekićari" nisu imali mnogo više od igre, ali Barnli nije uspevao da dođe do prilike koja bi možda dovela do podele bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA