Radonjić i drugovi poraženi od fenjeraša, Marsej pao dva puta na istu kombinaciju

Imao je domaćin više od igre, napadao je, a za to je bio nagrađen u 35. minutu. Sudija je pokazao na belu tačku odakle nije došlo do promene rezultata pošto je Tovan bio neprecizan

  • 0
nemanja radonjić

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Marseja su, umesto da se uključe aktivno u trku za titulu posle 20. kola francuskog šampionata, poraženi od fenjeraša Nima na svom terenu sa 2:1. Domaćin je promašio u penal za vođstvo, a onda u tri minuta primio dva gola na istu kombinaciju dva igrača.

Marsej je imao idealnu priliku da priđe na samo pet bodova razlike od prvoplasiranog Liona uz utakmicu manje, ali je ta šansa otišla niz vodu zajedno sa bodovima.

Imao je domaćin više od igre, napadao je, a za to je bio nagrađen u 35. minutu. Sudija je pokazao na belu tačku odakle nije došlo do promene rezultata pošto je Tovan bio neprecizan.

Valjda je ta propuštena prilika bila u glavama igrača Marseja i na startu drugog poluvremena, pa je Alakuš u 55. minutu asistirao Eliasonu koji je pogodio za vođstvo Nima.

Proverena kombinacija je ponovo proradila samo tri minuta kasnije - ponovo Alakuš za Eliasona za velikih 2:0 i radost gostiju.

Jurio je Marsej da makar uzme pola plena, ubacio u igru četiri sveža ofanzivca, između ostalih i Nemanju Radonjića koji je u 66. minutu ušao umesto Pajea, a poslednji trzaj se desio pet minuta pre kraja kada je Benedeto zatresao mrežu i dao nadu domaćinu.

Ali, nada se pretvorila u ružnu realnost, tako da je Marsej ostao i bez remija protiv kluba koji jedva isplaćuje zarade svojim igračima i velike su šanse da neće imati za plate već početkom marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA