≫ 

Na Lampardovu sreću, Fulam pobedio sam sebe: Čelsi slavio, Mitrović ponovo van stroja

Sve ukupno kada se uzme u obzir, Čelsi ponovo nije bio na svom nivou, ali mu je protivnik pomogao da sa čitavim plenom odu kući

  • 2
FK Kristal Palas, FK Celsi

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija uspeli su uz tešku muku da slave u 19. kolu Premijer lige na gostovanju Fulamu nakon što je domaćin jednim nesmotrenim faulom ostao sa igračem manje na kraju poluvremena, a onda i nesmotrenom reakcijom golmana Areole dozvolio jedini pogodak "plavaca" (1:0).

Sve ukupno kada se uzme u obzir, Čelsi ponovo nije bio na svom nivou, ali mu je protivnik pomogao da sa čitavim plenom odu kući. Frenk Lampard mora biti zadovoljan zbog tog poklona. Aleksandar Mitrović ponovo nije bio u sastavu tima sa Krejven Kotidža.

Nije uspevao gost da se snađe najbolje u prvom delu igre, Fulam je čak u nekim periodima bio dosta bolji protivnik, ali je Robinson samo minut pre velike pauze startovao na Azpilikuetu što je od strane sudije Benksa bilo kažnjeno direktnim crvenim kartonom.

Ni sa igračem više Čelsi nije uspeo da dominira na terenu, dopuštao je Fulamu često izlete od kojih je jedan umalo završio golom kada je golman Mendi napravio grešku, ali na sreću "plavaca" nije.

U 78. minutu stiže novi poklon za gostujuću ekipu - sa leve strane je istrčao Čilvel i uputio jedan centaršut koji čuvar mreže Areola nije uspeo da iskontroliše na valjan način, pa je na nekih 10 metara nabacio loptu Mauntu koji se dobro snašao i ubacio loptu u desni donji ugao za 1:0.

I nakon toga su defanzivci Čelsija morali da zaustavljaju igrače Fulama uz faul kako ne bi iz kontre pretili, pa su zaradili čak tri žuta kartona. Timo Verner ni posle deset utakmica nije postigao pogodak iako je imao dve sjajne prilike, ali Čelsi je odneo tri boda što je za njih najbitnije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Aleksandar Stanojević o uticajima menadžera: Kod mene oni nemaju prođu, biće onako kako ja kažem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    16. januar 2021 | 20:43

    mitrovic strasni centarfor kad igra i kad ne igra isti ucinak o (nula)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA