≫ 

Voždovac nastavlja sa pojačanjima: Stigla još dvojica bivših "zmajeva"

Hajdin i Purtić se vratili u stari klub

  • 0
stefan hajdin Foto: MN Press

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa pojačanjima, na Кrov su se vratili Stefan Hajdin i Stefan Purtić!

Generalni direktor, gospodin Miloš Mirković, zadovoljan je što su Hajdin i Purtić ponovo u klubu i veruje da će biti biti značajan šraf u timu.

- Hajdin i Purtić znaju kako ovaj klub funkcioniše i neće im trebati vremena da se privikavaju. Upoznati su sa sistemom i vizijom Voždovca i ne sumnjam da će pružiti svoj maksimum da doprinesu ostvarenju ciljeva koje smo postavili - poručio je gospodin Mirković.

Levi bek koji je igrao za tim sa Кrova kao pozajmljeni igrač Zvezde, sada je i zvanično igrač Voždovca. Ugovor je potpisan na dve godine, a Stefan se odmah priključio ekipi i na spisku je putnika za pripreme u Antaliji.

- Čast mi je što sam se vratio kući! Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu - jasan je Hajdin.

Dete Voždovca i nekadašnji kapiten Stefan Purtić vratio se iz Inđije sa pozajmice i ponovo je među Zmajevima, spreman za nove izazove.

- Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čeku sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama- zaključio je Purtić.

Video: Pantović posle sjajne akcije Zmajeva zatresao mrežu Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA