Okampos posle produžetaka uveo Sevilju u osminu finala Kupa, Levante prošao niželigaša nakon penala

Zanimljiv susret odigran je između Fuenlabrade i Levantea gde je domaćin gubio nakon pola sata igre iako gosti iz Valensije nisu imali nijedan šut na gol

  • 0
Sevilja, Inter

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Sevilje su tek nakon produžetaka uspeli da se savladaju Leganjes i plasiraju se u osminu finala španskog Kupa kralja, a jedini pogodak na susretu delo je Lukasa Okamposa u 96. minutu.

Imala je Sevilja više od igre, ali nije uspela da probije bedem Leganjesa, pa je trener Andalužana Lupetegi morao pred kraj da ubacuje u igru tešku artiljeriju poput Okamposa.

Argentinac je tek dobio priliku sedam minuta pre kraja regularnog toka meča, a na asistenciju Olivera Toresa, pogodio je za vođstvo, a ispostaviće se i za pobedu Sevilje.

Zanimljiv susret odigran je između Fuenlabrade i Levantea gde je domaćin gubio nakon pola sata igre iako gosti iz Valensije nisu imali nijedan šut na gol.

Pretpostavljate, radi se o autogolu Kristijana u 19. minutu preko kojeg je Levante poveo, ali je domaćin ipak iznenadno došao do egala pogotkom Garsesa u 68. minutu.

Nije bilo golova nakon produžetaka tako da se pristupilo penalima gde su treći i četvrti izvođač Fuenlabrade, Garses i Kristobal, promašili, dok su svi sa druge strane bili uspešni, tako da je Levante otišao dalje.

Đirona je golovima Fernandeza u razmaku od 10 minuta (48. i 58. minut) savladala Kadiz i izbacila ga iz daljeg takmičenja. U poraženoj ekipi Filip Malbašić je dobio priliku poslednjih 25 minuta.

Video: Igor Duljaj kao da nije ni prstajao da igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA