≫ 

Embapeov pogled se gubi u daljini, opet je razočarao, "ubila" ga Poketinova izmena

Francuz ne blista u poslednje vreme, dao je samo dva gola na osam utakmica, mada je i dalje prvi strelac tima sa 12 pogodaka

  • 1
kilijan embape

Foto: twitter/ModricEle

Francuz Kilijan Embape, trenutno najvredniji igrač sveta (procenjen na 200 miliona evra), prolazi kroz golgetersku krizu u Pari Sen Žermenu, ni igrački to sada ne izgleda kao što ume vihorni napadač, što vidno utiče na njegovo raspoloženje.

Embape je bio starter u meču protiv Anžea, PSŽ je dobio taj meč 1:0 kao gost, no bez konkretnog učinka Embapea, koji je poslednji gol za "Svece" postigao pre skoro mesec dana u goleadi protiv Strazbura od 4:0.

Od tada, "mrka kapa" za njega, pritom je i padu forme, što primećuju mnogi, pa i Poketino, koji je mladog Francuza izveo desetak minuta pre kraja pomenutog duela sa Anžom. Koliko se taj potez dopao Embapeu svedoči i njegov izraz lica pošto je izlazio sa terena i koračao ka klupi, a posebno pogled koji se gubi u daljini, pošto je seo među rezerve.

 

Biće vrlo zanimljivo videti da li će Embape na leto napustiti klub i preseliti se u Real ili Liverpul, koji se nameću kao naredne destinacije supertalentovanog fudbalera.

U tom slučaju, svaki dosadašnji transfer rekrod biće potučen.

U Turskoj se vodi žestoka borba za titulu – Fenerbahče, Bešiktaš i Galatasaraj nalaze se u dva boda razlike, a danas u 17.00 igra se derbi Bešiktaš – Galatasaraj. Kvota na keca je 2,25, dvojka je 3,20, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bešiktaš – Galatasaraj.

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA