≫ 

„Šta će biti u budućnosti, to ne umem da vam kažem“: Milojević za sada ostaje u Al-Ahliju

Samim tim neće biti selektor reprezentacije Srbije

  • 10
Vladan Milojević

Foto: Marko Jovanović

Mnogi u Srbiji priželjkivali su Vladana Milojevića na mestu selektora reprezentacije Srbije, ali do toga definitivno neće doći. Barem ne ovog puta. Bivši trener Crvene zvezde odlučio je da se posveti aktuelnom poslu u Saudijskoj Arabiji, pa će sve do kraja juna ostati na klupi Al-Ahlija.

Ekipa srpskog stručnjaka je odigrala bez golova u derbiju Al-Hilala i to nakon što su čelnici pretili da će Milojević dobiti otkaz u slučaju još jednog nepovoljnog rezultata, nakon što je vezao poraze protiv Al Kadisije i Al Tavuna.

- Vidite, otkad sam došao ovde dajem sve od sebe, svoje vreme i srce za Al Ahli. Naporno radim sa svojim igračima, a šta će biti u budućnosti, ja to ne umem da kažem – rekao je Milojević.

Dodaje srpski trener da je siguran u svoj ostanak u klubu i da zbog toga neće biti ništa od preuzimanja reprezentacije.

- Naravno. Radim sa svojim igračima i ako postoji neka druga odluka onda ne pitajte mene – kaže Milojević, a prenose Sportske.net.

Trenutno se kao glavni kandidati za klupu Orlova pominju Dragan Stojković-Piksi, ali i doskorašnji trener Partizana, Savo Milošević.

Video: Katai: Želeo bih ispred saigrača da se zahvalim delijama na svemu što rade za klub

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

Zakuvalo se u Holandiji, Ajaks ima tri boda više od Fajenorda pred današnji derbi (16.45) u kojem tim iz Roterdama ima šansu da se pobedom izjednači na prvom mestu s domaćinom. Kvota na keca je 1,53, iks je 4,30, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks – Fajenord.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    17. januar 2021 | 09:55

    Trener za namestanje, ne moze to preko granice. Taj fudbal joji on forsira nije ni za video igricu, a kamoli za gledanje uzivo

  • Kiza i Komina

    17. januar 2021 | 10:35

    Miloje legendo Ling Long lige, ostavi Arape dodji u Kokenizaciju.

  • zoki

    17. januar 2021 | 12:17

    Bolje ostanite tu gde jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA