Mandžukić i Milan se dogovorili, hrvatski fudbaler dolazi među Rosonere na godinu i po dana

Vredno pojačanje u borbi za Skudeto

  • 1
kristijano ronaldo i mario mandzukic, juventuc fk fc

Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Ipak se neće zaputiti ka Osijeku, već će karijeru nastaviti u Italiji. Iskusni hrvatski fudbaler Mario Mandžukić dogovorio se sa Milanom oko svih uslova i trebalo bi da u narednim danima ozvaniči saradnju sa Rosonerima, piše danas Kalčomerkato.

Čuveni „Mandžo“ će u crveno-crnom dresu igrati 18 meseci, a dodaje se da tek treba da bude odlučeno da li će ugovor biti postignut samo do kraja sezone uz opciju produžetka ili će sve biti „dato“ iz jednog dela.

Tako će Milan u nastavku sezone imati opciju više u napadu u nastojanju da osvoji Skudeto. Vicešampion sveta sa reprezentacijom Hrvatske tako je pronašao prvi angažman nakon pola godine i prevremenog odlaska iz Katara. Naravno, glavnokomandujući u napadu Rosonera ostaje Zlatan Ibrahimović.

Ovo neće biti prvo Mandžukićevo iskustvo u Italiji, pošto je na Apeninskom poluostrvu proveo duge četiri godine u dresu Juventusa za koji je upisao 117 nastupa uz 30 pogodaka. Prethodno je igrao za Atletiko Madrid, Bajern iz Minhena, Volfsburg, Dinamo Zagreb, NK Zagreb i Marsoniju, a do pre pola godine nastupao je za Al-Duhail.

Video: Merenje igrača Partizana na pripremama u Turskoj: Ovo je vaga istine za crno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA