≫ 

Stanojević posle pobede nad Zaglebjem: Za prvu proveru mogu biti zadovoljan, dobro smo se istrčali

Strateg tima iz Humske pružio je priliku i Marku Živkoviću i Aleksi Puriću koji su debitovali protiv poljskog tima

  • 6
Aleksandar Stanojević Zoran Ivković

Fudbaleri Partizana uspešno su okončali prvu proveru na pripremama u Turskoj pošto su savladali Zaglebje sa 2:1. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević zadovoljan je prikazanom igrom.

- Čvrsta utakmica, za prvu proveru mogu da budem zadovoljan, nisam ni prezadovoljan ni nezadovoljan, jedna korektno odrađena utakmica - rekao je Stanojević.

Strateg tima iz Humske pružio je priliku i Marku Živkoviću i Aleksi Puriću koji su debitovali protiv poljskog tima, dok je isproban novi napadački tandem Sejduba Suma - Žan Kristof Bajbek.

- Na momentu su se pokazali dobro, ali nekada ih nije bilo u igri. Sve je to normalno za ovaj period. Žile se dobro uklopio, Purić nije imao previše prilike, ali eto, da oseti kako izgleda takmičarska utakmica u prvom timu. Zato nam služe pripreme, da probamo neke stvari, da stvorimo neku jasnu sliku šta možemo u narednom periodu. Istrčali su se igrači dobro, ne može da bude kvalitetno trčanje jer smo u ritmu priprema, ali generalno je dobro - zaključio je Stanojević.

Naredni meč crno-beli igraju 21, januara protiv Rubina iz Kazanja.

Video: Kretnja Štulića i gol u finišu za pobedu Partizana u prvom test duelu u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA