U Torinu „presekli“ nakon očajnih rezultata, Đamapolo spakovao kofere

Italijanski klub uručio otkaz dosadašnjem treneru

  • 0
Marko Đampaolo

Foto: Youtube / Printscreen

Jučerašnji remi sa Specijom bio je „kap koja je prelila čašu“ u ekipi Torina. Uprava je posle utakmice bez golova protiv konkurenta u borbi za opstanak odlučila da se i definitivno rastane od trenera Marka Đamapola. Ovaj tim se nakon 18 odigranih utakmica nalazi u zoni ispadanja sa svega 13 osvojenih bodova.

Kratak „blesak“ i dobra predstava protiv Milana u osmini finala Kupa nije sačuvala Đamapola na klupi. Naprotiv, klub u kojem se nalaze Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić odlučio se za šok-terapiju, pa će u nastavku neko drugi predvoditi Bikove.

U poslednjih 11 rundi, Torino je zabeležio samo jednu pobedu, a poražen je pet puta uz pet nerešenih ishoda. Trenutno je od njih u Seriji A gori samo Krotone, koji ima četiri boda manje pred današnju utakmicu sa Beneventom.

Upravo protiv ovog kluba će Bikovi igrati svoj naredni meč, a kako stvari stoje na klupi će tada biti Davide Nikola, koji je u dosadašnjem delu karijere vodio Đenovu, Udineze, Krotone, Bari, Livorno i Lumecane.

Video: Kretnja Štulića i gol u finišu za pobedu Partizana u prvom test duelu u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA