≫ 

Totenhem vratio Šefild gorku realnost, egzibicija Ndombelea sklonila Murinju kamen sa srca

Postojala je bojazan da će Totenhem, kao i po običaju, prokockati već dobijen meč, a strah se povećao nakon 59. minuta

  • 0
Harry Kane, Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema vratili su se pobedama u 19. kolu Premijer lige, a u isto vreme naterali Šefild junajted ponovo na kolosek poraza pošto su "pevci" na gostovanju slavili sa 3:1.

Nikada se ne zna sa Totenhemom. Četa Žozea Murinja čas pretenduje na titulu, čas orbitira oko poslednjeg mesta u evropskoj zoni, a sada su ponovo na stazi koja bi mogal da dovede do borbe za vrh engleskog prvenstva.

Orije je već u pet minutu doneo prednost Totenhemu, a do poluvremena je bilo 2:0. Hari Kejn je prihvatio loptu na nekih 25 metara, prošao po sredini između veznjaka Šefilda i sa ivice kaznenog prostora uputio loptu koja je završila u donjem desnom uglu gola domaćina.

Postojala je bojazan da će Totenhem, kao i po običaju, prokockati već dobijen meč, a strah se povećao nakon 59. minuta, centaršuta Fleka sa leve strane i sjajne reakcije Mekgoldrika glavom koji je prepoplovio prednost.

Ipak, nalet Šefilda je trajao samo tri minuta pošto je već u 62. minutu vraćeno +2 za Totenhem - Bergvajn je video Ndombelea da se ubacuje sa leve strane kaznenog prostora, ali mu je poslao jedan balon koji je išao iza leđa njegovom saigraču, ali je Ndombele jednom akrobacijom uspeo zakači loptu i pošalje je lobom u suprotni ugao Ramsdejla koji nije mogao da reaguje.

Do kraja, Totenhem je imao još nekoliko prilika da uveća prednost, ali "pevci" su svakako odneli sva tri boda i ponovo su na dobrom putu da se takmiče za najveći plasman u Premijer ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA