≫ 

Zidane, jesi li video ovo? Jović dao dva gola za Ajntraht, prvi posle samo 10 minuta na terenu!

Sjajan povratnički debi Srbina dva gola uz dve asistencije Filipa Kostića

Luka Jović Foto: Streamja

Samo deset minuta bilo je dovoljno Luki Joviću da podseti na stare dane. Ajntraht ponovo priča srpski i opet su Kostić i Jović udarna snaga "Orlova".

Doskorašnji napadač Reala debitovao je ponovo za klub u kom se afirmisao, a posle samo 10 minuta na terenu pogodio je za vođstvo od 2:1 protiv Šalkea.

Sjajan napad izveli su igrači Ajntrahta, a Filip Kostić je majstorskim centaršutem poslužio Jovića koji je ušao na teren svega deset minuta ranije.

Tačku na povratnički debi iz snova Luka Jović je stavio u 92. minutu, opet na pas Filipa Kostića. Jednostavno, Bundesliga je njegova teritorija, tamo je kao riba u vodi što je odmah pokazao.

Podsetimo, Jović je pre nekoliko dana stigao iz Real Madrida na pozajmicu do kraja sezone, a golovima za pobedu nad Šalkeom približio je Ajntraht gornjem delu tabele.

Ono što navijače Ajntrahta posebno hrabri je što je sve kao pre, i što Filip Kostić progirava majstorski Luku onako kako su u Frankfirtu navikli prethodnih sezona.

Šalke nije mogao ništa, osim časnog poraza, pa i dalje ostaje zakucan za samo dno bundesligaške tabele.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    17. januar 2021 | 20:15

    Jos jednom se pokazuje, da gde ima dima, ima i vatre! Pokazuje se da u Realu postoje klanovi medju igracima i da oni koji im se na svidjaju ili su placeniji od nekih "zvezda", lose prolaze! To je slučaj i sa Lukom! Videlo se na nekim utakmicama Reala da ga igraci bojkotuju, gde je mogao da se nadaje golova! E sad, da li je to bilo izmedju tih nekih klanova ili su dobili instrukcije od nekog iz vrha, vreme ce pokazati! U svakom slučaju, Luka je pokazao da nije zaboravio da daje golove i neka samo tako nastavi!

  • Mrki

    17. januar 2021 | 19:47

    Bravo Luka, eto cim covek dobije pravu priliku i kada se igra kako treba i za sve igrace eto i Lukinog gola i to kakvog.... Samo napred i bas te briga za Zidana i nabesjenog Benzemu. Jeste vrhunski igrac ali sve se igra na njega a Luka jedva da je dobijao loptu kada je igrao. Luka je nas i samo napred

  • Istina

    17. januar 2021 | 22:56

    Jovicu u Realu za 74 minuta igre u jednoj utakmici su dali samo 4 pasa. Vise igre nogom imao golman od njega. Uvede ga 18 minuta i ne dobije niti jednu loptu. I onda ga krive svi kako lose igra. Evo vam dokau da mu treba samo jedna prilika. To je cist gol igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA