≫ 

Španci "kukaju" za sjajnim Lukom: Real sada nema zamenu za Benzemu, a pustio je Jovića!

Španska "Marka" naglašava da je Karim Benzema jedini "ozbiljan" napadač među Madriđanima koji su sada na tankom ledu, pošto bi u slučaju da Francuz ne igra, jedina zamena bio Marijano Dijaz

  • 10
Luka Jović

Foto: Marko Jovanović

Luka Jović je po povratku u Ajntraht iz Reala odmah postigao dva gola protiv Šalkea i cementirao pobedu svog tima od 3:1, pa su španski mediji već zažalili zbog toga što je srpski reprezentativac napustio madridski klub.

Španska "Marka" naglašava da je Karim Benzema jedini "ozbiljan" napadač među Madriđanima koji su sada na tankom ledu, pošto bi u slučaju da Francuz ne igra, jedina zamena bio Marijano Dijaz.

Taj medij navodi da je Jović sa dva gola odmah po odlasku zaista opravdao svoj zahtev da se vrati u Frankfurt, ali da je Real sada izgubio jednu dobru opciju.

Isto navodi i "Fudbal Espanja", ali napominje da se sada već mora zapitati - da li Zidan dovoljno dobre instrkucije daje menadžmentu.

I španski "Sport" sa entuzijazmom prenosi vest o dva gola Jovića protiv Šalkea, kao i "As" koji je naveo da je srpski napadač dva puta sjajno matirao protivničkog golmana odmah po povratku u svoju prirodnu nišu, Ajntraht.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    18. januar 2021 | 09:02

    Real i onako ne igra kod Zidana ubedljivo. Malo golova postizu i to tesko. A Jovica su ‘minirali’ saigraci i Zidan. Kad je bio na terenu Jovic je bio neprimetan. Nisu igrali sa njim. Po cijoj direktivi tek ce se saznati

  • Vlada

    18. januar 2021 | 08:01

    Pametno sto je presao u Ajntraht.U Realu on je javna licnost,statusni simbol kluba a Jovic jednostanvno nema potrebnu socijalnu inteligenciju za to,niti moze da se nosi sa tom situacijom.Ipak je on "klinac".Treba mu vremena da stasa.Mentalno..To bi se desilo i SMS-u kada bi recimo iz Lacia presao u Barselonu u PSZ.Ovako,Jovic ce povratiti samopouzdanje i nadavace se golova.

  • Miloš

    18. januar 2021 | 11:11

    Ni prvi ni poslednji koga je Real upropastio i koji će procvjetati kad ode iz njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA