≫ 

Ćao, nema više: Segundo Kastiljo završio karijeru

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Zvezde okačio kopačke o klin

  • 0
Almami Moreira, Segundo Kastiljo Foto: MN Press

Jedan od najboljih stranih igrača u istoriji Crvene zvezde Alehandro Segundo Kastiljo zvanično je završio profesionalnu karijeru u 38. godini.

Iskusni defanzivni vezista bogatu karijeru je okončao u domovini u redovima Gvajakil Sitija, a očekuje se da će uskoro započeti trenersku karijeru u stručnom štabu Barselone iz istoimenog grada.

Kastiljo se oprostio na izuzetno emotivan način, na treningu sada svog već bivšeg kluba.

Igrači Gvajakil Sitija su mu napravili špalir, uz aplauze i stihove "No se va, no se va" (ne odlazi, ne odlazi). Kastiljo nije bio u opremi, već je došao samo da se oprosti od dosadašnjih saigrača.

Kastiljo je u Ekvadoru igrao za Espoli, El Nasional, Deportivo Kito, Barselonu i Gvajakil Siti.

Crvena zvezda je bila njegov prvi klub u Evropi, sa kojom je dva puta bio šampion. Igre na stadionu "Rajko Mitić" otvorile su mu vrata Premijer lige, gde je nosio dres Evertona i Vulverhemptona.

Potom je nastupao i u Meksiku, gde je igrao za Pačuku, Pueblu i Dorados, a igrao je i za Al Hilal iz Saudijske Arabije. U Ekvador se vratio 2016. godine, a u Gvajakilu je bio od 2019.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA