≫ 

Đorđević analizirao prvi meč Čuke u Turskoj: Neki igrači su sebe dozirali, to im zameram!

To se posebno odnosi na partiju u prvom poluvremenu

  • 1
FK Čukarički, pripreme Foto: FK Čukarički

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević zamerio je na određenim stvarima svojim igračima posle poraza od ruske Baltike u nedelju!

Podsetimo, Brđani su od ruskog drugoligaša izgubili rezultatom 2:0 - uz jako lošu partiju u prvom poluvremenu, a Đorđević je za ovaj prvi meč na pripremama u Turskoj odlučio da na teren izvede dve ekipe koje su igrale po 45 minuta.

- Mi smo negde probali da iskombinujemo dve ekipe, da vidimo sa čime raspolažemo. Baltika je pokazala da je u ovom trenutku u fizičkoj prednosti. Mi smo tek počeli pripreme i ovo nam je poslužilo da na delu vidimo i te mlađe igrače i procenimo na koga možemo u ovom momentu ozbiljno da računamo, a na koga treba malo sačekati - rekao je Đorđević posle meča i dodao:

- Zadovoljan sam odnosom onih igrača koji su počeli u drugom poluvremenu. Oni su pokazali želju i ozbiljnost da ostave mnogo bolji utisak od igrača koji su igrali u prvom poluvremenu. Čini se da je u prvom delu, i to im zameram, nekolicina igrača sebe dozirala. Ušli su nešto laganije u samu utakmicu, ne stižu na vreme, gube duele i nisu uspostavili svoju igru.

- U prvom poluvremenu jači ulazak u duel je bio na niskom nivou, mogu da imam opravdanje zato što je sam početak priprema. Možda je nama ova utakmica došla i prerano, ali to što je ekipa Baltike možda fizički jača trenutno nije nikakvo opravdanje.

Trener Brđana se dotakao i povratka kapitena Marka Docića za kog je rekao da je igrač o kom ne bi trebalo uopšte trošiti reči i da je on veliko pojačanje za Čuku pred nastavak prolećnog dela šampionata.

Video: Đorđević: Suma je rešio meč, čestitke Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Sad

    18. januar 2021 | 09:15

    Nisu ti javili da si bivsi trener Cuke..Dolazi Aleksandar Veselinovic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA