Partizan traži novog rivala za poslednji dan u Turskoj: Zorja otkazala utakmicu

Crno-beli moraju da menjaju plan u hodu, a u igri je nekoliko "sparing partnera"

  • 1
FK Partizan pripreme 2021

Foto: Telegraf/Zoran Ivković

Nije lako naći "sparing partnere" tokom pandemije virusa korona, jer se često dešava da ekipe usled zaraze fudbalera otkažu kontrolne mečeve. Partizan će tako morati da menja plan utakmica u hodu i to ne svojom krivicom, jer je ukrajinska Zorja sinoć kasno otkazala duel zakazan za 28. januar.

Bilo je planirano da crno-beli tog pretposlednjeg dana u Turskoj odigraju dva meča, pre podne protiv beloruskog Ruha, što je i dalje na snazi, a u poslepodnevnim časovima sa pomenutom Zorjom. Međutim, Ukrajinci su naprasno otkazali meč, pa operativci iz Humske traže drugog protivnika.

U igri su trenutno bugarski Ludogorec, mada ta opcija i nije previše realna, te slovenačka Mura, makedonski Sileks i druga ekipa Spartaka iz Moskve. Naravno, organizator priprema u Beleku radi na tome da se pitanje protivnika što pre reši, kako bi stručni štab Partizana imao jasnu sliku i mogao da pravi planove i pripreme za poslednji kontrolni meč u Turskoj.

Video: Stanojević posle meča Partizana i Zaglebja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    18. januar 2021 | 17:13

    Nek probaju sa napretkom !! Pripremni je period ..mozda ovi izadju "kombinovano"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA