Bešiktaš jedva dočekao da se reši Ljajića: Za njega je zainteresovan Sivas, problem je u plati

Crno-beli se ipak nadaju da će dogovor biti postignut

  • 4
Adem Ljajić Foto: AP/Tanjug

Bešiktaš ne želi više Adema Ljajića u svojim redovima, pa je voljan da ga se reši već ove zime. On ne igra sjajno ove sezone, a predstavlja veliko opterećenje po budžet kluba. Odigrao je tek 131 minut u turskom šampionatu i 72 minuta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a poslednji put je na terenu bio još u novembru. Naravno, za tako kratko vreme nije se ni upisao u strelce, pa ni zabeležio asistenciju.

Italijani su nešto ranije tokom januara pisali da postoji interesovanje iz Serije A. Oko njegovih uslova su se raspitivali Verona i Đenova, a turski mediji sada prenose da bi Ljajić ipak mogao da ostane u istoj zemlji gde se i sada nalazi. Naime, on je trenutno na meti Sivasa.

Kako navodi tamošnji Hurijet, Sivas će ponuditi Bešiktašu da dovede Ljajića na šestomesečnu pozajmicu. On ima visoku platu i to je glavni problem za sve koji žele da ga dovedu, jer godišnje zarađuje skoro 3.200.000 evra. Sivas bi pokrio polovinu te sume.

Novac nije jedini problem, jer su mediji pre nekoliko nedelja napravili „loš imidž“ momku iz Novog Pazara.

- Pojavi se na treningu, ali ga napušta posle deset minuta govoreći da je povređen. To remeti disciplinu tima. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što je pre moguće – pisao je tada Fanatik navodne reči trenera Jalčina.

Video: Stanojević posle meča Partizana i Zaglebja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja PFC

    18. januar 2021 | 10:36

    Dodji u Partizan i uradi nesto rezultatski znacajno u karijeri Novac si zaradio ako nisi bas alav na pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA