Spartak sa 29 igrača krenuo u Antaliju na pripreme, tu su i 3 pojačanja

Spartak može da se pohvali da je prema novom preseku cena koje je odredio Transfermarkt, Lazar Tufegdžić najskuplji igrač u ligi, ne računajući tu igrače večitih rivala

  • 0
FK Spartak pripreme Antalija Foto: FK Spartak ŽK/Promo

Fudbalski klub Spartak ŽK otišao je na pripreme u Antaliju.

Nakon prozivke i uvodnog dela priprema koje su odradili u Subotici, "plavi golubovi" su u petak 15. januara odleteli u Tursku. Tamo će odigrati 6 prijateljskih utakmica sa prvoligašima Ukrajine i Rusije (Ufa, Dnjepar...).

Na put je krenulo 29 igrača, od kojih su čak 20 bonusi, odnosno 1999. godište i mlađi.

Ovaj podatak nije iznenađenje, jer je Spartak najmlađa ekipa u ligi. Sa ekipom nisu otisli na pripreme Tufegdžic i Ivančević, koji su trenutno sa A reprezentacijom na pripremama za prijateljske utakmice sa Amerikom i Dominikanskom Republikom.

Spartak može da se pohvali da je prema novom preseku cena koje je odredio sajt Transfermakrt koji se bavi procenom vrednosti fudbalera, Lazar Tufegdžić najskuplji igrač u ligi, ne računajući tu igrače večitih rivala.

On je ujedno i najproduktivniji igrač Superlige sa 9 golova i 8 asistencija.

Spartak je polusezonu završio na 5. mestu i očekuje ga borba za mesto u Evropi. Klub su do sada u zimskom prelaznom roku pojačali golman Đorđe Vukanić, vezni igrač Andrija Rajović i napadač Nikola Furtula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA