Kako će reagovati navijači? Inter prati stope Juventusa i menja grb, ime i izgled dresa

Kineski vlasnici rešili da naprave ogromne promene u klubu iz Milana

  • 0
FC FK Inter Milan - Šahtjor

Foto: Tanjug/AP

Kada je Juventus uradio istu stvar, navijači su poludeli. A izgleda da upravo istim putem planira da ide Inter, jer kako pišu Gazeta delo Sport i Korijere dela Sera, kompanija Suning koja je vlasnik kluba, planira da promeni ne samo klupski grb, već i ime.

Naziv, ipak, neće mnogo dirati. Umesto „Fudbalski klub Internacionale Milano“ ostaće samo „Inter Milano, jer Kinezi žele da stave na znanje svima vezu između kluba i grada.

Grb će biti pravi minimalistički, u njegovom središtu će biti slova „I“ i „M“, što upravo liči na ono što je Juventus „isprobao“ i na kraju mu je prošlo. Ali ni to nije kraj promena, pošto posle više decenija na dresu više neće pisati „Pireli“, već će se tu naći „Evergrande“. Naravno, sve kako bi se udovoljilo kineskim vlasnicima. Nerazuri će verovatno uskoro dobiti i novi stadion, ali to je za sada ipak u nešto daljoj budućnosti.

Ipak, kako Kinezi trenutno i nemaju toliko novca na raspolaganju i planiraju da prodaju klub, možda sve ostane samo na papiru. Sve ostaje na porodici Džang, koja treba da odluči u kom smeru će se u budućnosti kretati čuveni Inter.

Video: Jokić sjajno veče začinio zakucavanjem iz kontre: Denver ipak tesno izgubio protiv Jute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA