≫ 

Pantelić: Srbija je jednoglasna, čekamo Piksija, ulažu se napori da konačno postane selektor

On je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije

  • 42
Marko Pantelić, Nenad Bjeković Foto: Marko Jovanović

Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi, izjavio je zamenik predsednika FSS Marko Pantelić.

On je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije.

- Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja, tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara - izjavio je Pantelić Tanjugu.

Kako je naveo, razgovarano je sa sedam kandidata, a trojica su užem izboru.

- Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije - rekao je Pantelić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. januar 2021 | 19:52

    Ako tako kazes sta narod Srbije i navijaci kazu, zasto onda tako ne uradite kada od vas trazimo ostavke??? Zasto ste smenili Muslina kada ga je Srbija podrzavala??? Zasto niste Krstajicu dali otkaz posle SP kada je to Srbija trazila?? Zasto niste kaznili Bijekovica koji je na utakmici reprezentacije prostacki vredjao i psovao igrace Zvezde koji su igrali za istu??? Zasto se kaznjava Zvezda zbog upad navijaca na teren ( sto znaci da pozdravljam takve drasticne kazne iako sam Delija), a ne kaznjava se Partizan zbog pretnji i psovanja kao i vredjanja od strane osudjenog nasilnika i kriminalca Velje nevolje igracima Zvezde na derbiju i to sve u prisustvu uprave istog?? Zasto je zbog optuzbi Vazure da je sudija dobio na poluvremenu poruke tako blago kaznjen, a Srbija je trazila da se najstrozije kazni najdrasticnije jer je direktno udario na vas u Savezu?? Pa ne znam Pantela gde je kraj ovakvim pitanjima gde Srbija trazi bez obzira na boju dresa za koji navija da vec jednom odete i spasite Srpski fudbal vec jednom??

  • MARKO CRNO BELI

    18. januar 2021 | 19:40

    DOKLE VIŠE DA VI IZ ZVEZDE UZURPIRATE FUDBALSKI SAVEZ. NAPOLJE BRE VIŠE, ŠTETOČINE JEDNE.

  • dg

    18. januar 2021 | 18:18

    Nama ne treba Piksi. Nama trebaju cjelokupne promjene u FSS-u.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA