≫ 

Zdjelar: Iz Partizana mogu da odem samo u "lige petice"

- Neću da odem negde gde nema ambicija - kaže vezista crno-belih koji pregovara oko novog ugovora u Humskoj

  • 50
163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Dan pred polazak na pripreme u Tursku Partizan je produžio ugovor sa Aleksandrom Šćekićem, a plan je da isto učini i Saša Zdjelar, koji uveliko pregovara sa klubom iz Humske.

Sve se odvija bez ikakvog pritiska, jer je vezista privržen klubu, a i crno-beli imaju strpljenja, jer je u protekle tri godine poprilično doprineo i zavredio veliko poštovanje.

Svi u Humskoj ističu da žele da Zdjelar ostane, u etar je to rekao i Aleksandar Stanojević pre nekoliko dana, a ni fudbaler nema ništa protiv da i dalje nosi crno-beli dres.

- Počeli smo pregovore o novom ugovoru i videćemo. Ne bih išao iz Partizana ukoliko eventualno ne dođe poziv iz neke od "liga petice". Da odem čisto da bi se reklo da sam otišao u neku sredinu, klub koji nema ambicija bio bi samo korak unazad.

- Smatram da ko u fudbalu želi da napreduje, mora da razmišlja samo u pravcu da ode u bolji klub od onoga čije boje brani. Rekoh već, pričamo, neke stvari treba da se definišu i toliko mogu trenutno da kažem - jasan je Saša Zdjelar, koji je nedavno promenio i agenciju koja ga zastupa.

Vezista crno-belih je u decembru imao ponudu Ludogoreca, koju je glatko odbio, upravo zbog činjenice da je bugarska liga verovatno kvalitetom i ispod Superlige, a bio je na oku je i dva francuska kluba, Remsa i Sent Etjena.

Video: Vrhunska majstorija Asana: Prijem lopte Japanca je poezija, ali mu završnica na ide od noge

(Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Nis

    18. januar 2021 | 21:33

    A jesam li ja tebi pricao moj san?

  • Putin R.S

    18. januar 2021 | 22:28

    Pa ti bre ne znas ni u partizanu da povezes tri dobra pasa, a razmisljas o ligi petice?? Vi bre iz Partizana stvarno niste normalni.

  • Prcko prca a grobarka...

    18. januar 2021 | 22:24

    Liga petice...pa ti nisi normalan, kako uopšte i u partizanu igraš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA