≫ 

Obamejang se probudio posle mesec dana: Gabonac sa dva gola ustrelio "Svrake" u Londonu

Njukasl nastavlja da tone ka dnu Premijer lige...

  • 0
FK Arsenal - FK Čelsi

Foto: Tanjug/AP

Kristal Palas je uzeo bod pre nekoliko dana (0:0), ali se Njukasl nije izvukao živ sa "Emirata". Arsenal je zabeležio ubedljivu pobedu nad "Svrakama" od 3:0 na krilima Pjera Emerika Obamejanga.

Dva pogotka postigao je kapiten "Tobdžija" posle ravno mesec dana posta i sedam utakmica u kojima nije pogađao mrežu. Između dva precizna udarca u 50. i 77. "uglavio" se Bukajo Saka na asistenciju mlađanog Emila Smit Rouva u 60. minutu.

Posle dosadnog prvog poluvremena u kojem je golman gostiju Darlou imao samo jednu odbranu, Njukasl se brzo raspao u nastavku.

Ekipa Stiva Brusa je pre nekoliko dana izgubila od najgoreg tima u Premijer ligi Šefild junajteda, pa ne čudi što na ovom meču nije ni zapretila pošteno za 90 minuta koje je provela moleći se da ne doživi katastrofu.

 

Probao je Stiv Brus da se brani, ali čim je tim Mikela Artete ubacio u treću u nastavku, bio je to kraj ikakvih ambicija "Svraka". Trećim vezanim porazom Njukasl ostaje u donjem delu tabele, a možda će se narednih dana povesti i priča o poverenju treneru koji ređa neuspehe.

Arsenal se četvrtom pobedom na poslednjih pet utakmica probio na 10. mesto. Ono što je važnije pronašli su lep ritam sa decom iz omladinske škole kao što su Saka, Smit Rouv...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA