≫ 

Žestok trening Partizana, Stanojević: Neću da se štedite, jer vas rival neće štedeti

Crno-beli radili samo sat vremena, ali "padali na nos"

  • 0

Posle slobodnog popodneva, fudbaleri Partizana su se danas vratili na teren i u samo sat rada nadoknadili sve ono što su "dangubili" u ponedeljak. Trening nije dugo potrajao, ali je intenzitet bio toliko jak da je nekolicini igrača bio problem i da se vrate do hotela.

Pošto su okončali zagrevanje, crno-beli su podeljeni u dve grupe, na suprotinim stranama terena, gde se na jednoj strani radilo na defanzivnom i ofanzivnom aspektu, odnosno reakciji defanzivaca i napadača na bočne lopte, dok je na suprotnoj strani uvežbavane situacije dva na dva i tri na tri, sa obeveznom završnicom, odnosno šuterskim delom treninga.

- Hoću da idete sto posto, ne želim da vidim da neko nekoga štedi, jer vas na utakmicama protivnik sigurno neće štedeti, ići će jako da vas spreči, onesposobi. Neću da vidim da se pristupa ležerno, mekano u duelu - oglasio se Aleksandar Stanojević, koji je podjednako vodio računa o radu obe grupe, dok su pomoćnici Duljaj, Vukašinović, Pandurović i Mićović usmeravali igrače kako da što bolje okončaju vežbu.

Za kraj, igrači su istrčali i dva kruga, koja su im. čini se, pala veoma teško. A, čpopodne, najavljuju iz stručnog štaba, sledi "nova tura" - još žešća.

Video: Trening Partizana na pripremama u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA