Partizanovo krilo želja Napretka: Đuričić traži pojačanje u Humskoj

Kruševljani imaju još jednu želju mežu crno-belima, ali ona nije realna

  • 1
Čolić i Stanojević Partizan.rs

Nekoliko igrača Partizana, koji nisu našli svoje mesto u timu za pripreme iu Turskoj, već su planirani za pozajmice do juna, imaju ponude supreligaških klubova. To se pre svega odnosi na Denisa Stojkovića, čija naredna destinacija će biti poznata u narednih nekoliko dana, ali i na Nikolu Čolića, koga želi Napredak iz Kruševca.

Kruševački tim je nedavno preuzeo Milan Đumi Đuričić, koji je protekle sezone radio u Partizanu kao pomoćnik Sava Miloševića i ima dobar uvid u kvalitet mladih fudbalera iz

Humske.

Iskusni trener, čija ekipa takođe boravi u Turskoj, želi da pojača sastav za proleće, a jedno od imena koje je među prvima na spisku je pomenuti krilni napadač Nikola Čolić. Dakle, želja Napretka nije sporna, ali je pitanje samo da li sam fudbaler razmišlja u tom pravcu. Čolić trenutno trenira sa filijalom Teleoptikom i razmatra mogućnosti, a više ih je u ovom trenutku, što verovatno otežava poziciju Kruševljanima.

Saznajemo takođe da u Napretku Kruševljani razmišljaju i o opciji, koja im je u ovom trenutku verovatno nedostupna, a to je pozajmica Lazara Pavlovića. Međutim, teško je

verovati da će vezista koji se bori za mesto startera u Partizanu, iako mu pozicija pored Sejdube Sume i Bibrasa Natha nije laka (pa i činjenica da će tim možda igrati sa dva napadača).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA