≫ 

Krstajić doveo još jedno pojačanje, vezista stigao u TSC

Vezni igrač će se priključiti pripremama ekipe u Turskoj

  • 1
Ifet Đakovac Foto: TSC

Vezni igrač Ifet Đakovac (1997) potpisao je danas ugovor sa FK TSC, pošto je prošao zdravstveni pregled, a novo pojačanje kluba iz Bačke Topole u četvrtak će se pridružiti ekipi na pripremama u Turskoj.

- Prezadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli. Iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja - rekao je Đakovac.

Igrač koji je u Zlatiboru pružao odlične partije istakao je i da je jako zadovoljan što će u TSC nastaviti da igra sa Milanom Đokićem, koji je prošle nedelje došao u TSC, takođe iz Zlatibora.

- Za TSC sam znao da je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i tim pre mi je drago što došao, to sam želeo- rekao je Đakovac, koji je takođe pozdravio navijače kluba iz Bačke Topole i obećao im da će pružati svoj maksimum na terenu.

Mladen Krstajić, FK TSC Foto: FK TSC

- Nadam se da ćemo uskoro moći da se viđamo na utakmicama“, kazao je mladi vezista, koji je tokom jesenjeg dela sezone odigrao sve utakmice, postigao tri gola i jednom bio asistent.

TSC je 8. januara Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli počeo pripreme za drugi deo sezone u Superligi, sa novim šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem. Prošlog četvrtka su otputovali na drugi deo priprema u Antaliju, gde će im se pridružiti i Đakovac. U Srbiju se vraćaju 28. januara, a prvi meč u drugom delu Superlige odigraće 6. februara sa ekipom Vojvodine u Novom Sadu.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je bio četvrti, čime je izborio debi u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club" (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

Video: Mladi fudbaleri jedni druge uče jezik, zajedno žive i treniraju u TSC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA