≫ 

Veljko Simić postigao prvenac u dresu Voše: Da li je Zvezda pogrešila što ga je pustila?

Novosađani remizirali i u drugoj utakmici na pripremama u Turskoj

  • 9

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u drugom meču na priremama u Turskoj, pošto su protiv ukrajinske Zorje igrali 2:2.

Malo je falilo Novosađanima da trijumfuju na ovom meču, koji će se pamtiti i po prvencu Veljka Simića, koji je u ovom prelaznom roku prešao u Vojvodinu pošto ga je Zvezda pustila kao slobodnog igrača na Karađorđe, pa će se na Marakani možda već sada pitati da li su pogrešili

Zorja je povela već u četvrtom minutu meča preko Dmitra Homčenovskog, ali je Zukić brzo poravnao na 1:1 dobrom reakcijom glavom u 14. minutu i tim rezultatom je završeno prvo poluvreme.

Vojvodina je potpuno preokrenula u 63. minutu, kada je Veljko Simić pronašao put do mreže ukrajinske ekipe, što je njegov prvenac u dresu kluba iz Novog Sada.

Lopta je došla do Veljka Simića posle centaršuta sa leve strane, kada odbrambeni igrač Zorje nije najbolje reagovao i iskoristio je priliku da zatrese mrežu.

Ipak, Vojvodina je ostala bez trijumfa, pošto je Jehor Nazarina lukavo izveo slobodan udarac i matirao rezervnog golmana Voše, pošto je Goran Vukliš prethodno izmenjen zbog povrede.

- Mislim da smo im dobro parirali, oni su ozbiljna ekipa sa velikim budžetom, samo njihov špic Portugalac je plaćen 7 miliona evra, ali dokazali smo da Srbija ima veoma talentovane igrače. Igrači su umorni, imamo dva treninga dnevno, rezultat nije bitan u ovim mečevima, ali je bitan, u punom smo treningu, ali sam zadovoljan. Imali smo četiri omladinca u ekipi, jedan je imao 16 godina - rekao je Lalatović posle meča, koji je dodao da je golman Vukliš imao mučninu posle povrede i da mu se zavrtelo u glavi, ali da se nada da je sa njim sve u redu.

Video: Vukadinović bio na terenu manje od 7 minuta i uspeo da zatrese mrežu Proletera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakva je ovo procena?

    19. januar 2021 | 17:25

    Jedna pripremna utakmica i odma da li su pogresili? Kod nas odigras 5 min solidno i odma si vrhunski igrac. Odigras 5 min losije odmah si panj!

  • Dex

    19. januar 2021 | 18:11

    Nije pogresila,prosecan igrac!!!!

  • milll

    19. januar 2021 | 17:34

    Није Звезда била фер према Симићу. Није он први а ни последњи.Кад пређу у Партизан. Војводину, Чукарички... онда куку нама.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA