≫ 

Mićkov projektil i Pantićeva majstorija obeležili trening Čuke u Turskoj

Prštalo je na popodnevnom treningu Brđana, mnogi od igrača su dobili pohvale za dobar rad

  • 0
FK Cukaricki

Foto: Telegraf

Slobodno popodne koje su imali dan posle meča sa Baltikom (prepodne odrađen trening oporavka) očigledno je prijalo fudbalerima Čukaričkog koji su u utorak bili kao "zapete puške" na terenu!

Brđani su najpre odradili zagrevanje pod budnim okom kondicionom trenera Milovana Kneževića, da bi se potom prebacili na drugi deo terena gde su primali instrukcije od Zorana Rendulića i Pavla Delibašića, dok je glavni trener Dušan Đorđević iskusno "posmatrao" rad svojih učenika gde je akcenat bio na dobrom pasu.

- Koncentriši se, kako ćeš pod pritiskom. Bravo, bravo, ta je dobra - uzvikivao je Rendulić koji je tokom treninga često znao da pohvali omladinca Andreja Đukića.

- Pogodi, pogodi, kreći se - čuo se na drugj strani Delibašić koji je igračima objašnjavao da moraju bolje da šutiraju sa distance, i to onom nogom na koju im lopta dolazi.

Đorđević je nedugo zatim podelio igrače u dve grupe, zelene i crne, s tim što su dvojica vezista (menjali se tokom vežbi) imali narandžaste markere i igrali su čas za jednu, čas za drugu ekipu.

Ideja je bila da upravo oni kreiraju akcije koje je trebalo završiti dolaskom do čunjeva, uz određene modifikacije na samom terenu kako je vreme odmicalo.

Sledeća vežba značila je uključivanje i jednog golmana koji se nije menjao, dok su zeleni i crni menjali strane - odnosno svi su po jednom bili u fazi napada i odbrane.

Zeleni su u jednom trenutku postigli sjajan gol zahvaljujući Srđanu Mijailovići, bivšem vezisti Zvezde, koji je opalio sa 20 i kusur metara u donji levi ugao. Nedugo zatim, Danilo Pantić je iskočio u prvi plan - jer je odlično sačuvao loptu u naletu trojice igrača zelenog tima.

Pomenuti Pantić je iza sebe imao nekoliko sjajnih poteza na treningu, te otuda i ne čudi što se često moglo čuti "Bravo, Dačo." Kako od saigrača, tako i od trenera.

Đorđević je na kraju dao momcima da igraju dva puta po sedam minuta, a ovaj popodnevni trening u utorak jasno pokazuje želju fudbalera da što pre isprave greške koje su ispoljili na meču sa Rusima u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA