≫ 

Antonio je strah i trepet, a Vest Hem u strašnoj seriji: "Čekićari" preslišali i nesrećni Vest Brom

Ekipa Dejvida Mojesa nastavlja pohod ka Evropi

  • 1
Michail Antonio

Foto: AP/Tanjug

Na krilima sjajnog povratnika Mikaila Antonija Vest Hem je još jednom trijumfovao u Premijer ligi protiv davljanika Vest Broma (2:1) i približio se sedmom mestu sa tendencijom da se umeša u borbu za Evropu.

Ponovo je gorostasni napadač bio čovek odluke i strelac pobedonosnog gola, drugi put od povratka na teren posle višenedeljne pauze zbog povrede.

Iako je delovalo da će timovi na poluvreme otići bez golova u samoj završnici domaćin je stigao do vođstva. Desni bek Kufal je uputio dosta oštar centaršut sa desne strane, a u petercu gostiju najbolje se snašao Džerod Bouven koji je grudima ili ramenom doneo prednost svojoj ekipi.

Nakon samo pet minuta igre u nastavku, VBA je stigao do izjednačenja, a strelac je bio Mateus Pereira, koji je na poslednja tri meča postigao čak četiri gola.

Ipak, treću vezanu prvenstvenu pobedu Vest Hemu doneo je Antonio pogotkom u 66. minutu posle asistencije Jarmolenka.

Antonio je tako na drugoj utakmici u nizu bio junak ekipe Dejvida Mojesa pošto je u prošlom kolu postigao gol odluke protiv Barnlija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rpd

    20. januar 2021 | 07:15

    Ja ne mogu da zaključim,da li je liga dosta oslabila ili su se mnogi pojačali...ali mi je drago sto se svakih par dana menja lider na tabeli,bice zanimljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA