≫ 

Sluti na titulu Lestera: Da li je ovo "dokaz" da će Lisice opet biti na krovu Premijer lige?

Pedantni statističari su pimetili jednu neobičnu sličnost aktuelne sezone sa onom šampionskom Ranijerijevom

  • 0
Fudbaleri LEstera Foto: Tanjug/Ap

Lesterov juriš na titulu ove sezone mora se shvatiti najozbiljnije, jer četa Brendana Rodžersa zaista deluje kao tim koji je kadar da ide do kraja u trci sa konkurencijom.

Pobeda protiv Čelsija bila je toliko uverljiva da je i onima koji sa skepsom gledaju na "Lisice" kao kandidate za tron, sada savršeno jasno koliko je Lester ustvari dobar, jak, kvalitetan i takmičarski sjajan tim.

Mnogi navijači ovog kluba sada prizivaju šampionsku 2015/2016. sezonu, ne samo zbog igara, već se i "hvataju" za jednu zaista zanimljivu poduarnost te sezone i ove u kojoj Rodžers pokušava da ponovi istorijski uspeh Klaudija Ranijerija.

Naime, u toj sezoni posle 19 utakmica, situacija je bila sledeća: Lester je imao 39 bodova, Siti je bio treći, Vest Hem sedmi, a Čelsi je imao sezonu za zaborav.

Danas, posle 19 utakmica: Lester ima 38 bodova, Siti je treći, Vest Hem je sedmi, a Čelsi opet igra katastrofalnu sezonu.

Sluti na titulu Lisica...

Biće ovo veoma uzbudljiva sezona u Premijer ligi, kandidata za titulu je nikad više, a Mančester Junajted večeras (21.15) gostuje Fulamu i želi da se sa tri boda vrati na prvo mesto gde je trenutno Lester. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA