≫ 

Milan dovodi igrače Barse i Čelsija posle Mandžukića: Rosoneri napadaju titulu, Zvezdu čeka pakao

Rosoneri odlučili da se ozbiljno pojačaju za drugi deo sezone

  • 3
Žunior Firpo

Foto: Profimedia

Milan ne namerava da se zadovolji samo dovođenjem Marija Mandžukića, koji je u utorak potpisao za Rosonere i zadužio devetku ovog kluba. Prema svežim informacijama, na putu ka San Siru su i fudbaler Barse Žunior Firpo, koji bi došao na pozajmicu uz moguć otkup od 20 miliona evra.

Takođe Fikajo Tomori, štoper Čelsija, blizu je dolaska u Milan. Takođe bi se to izvelo po principu pozajmice uz moguć otkup od 30 miliona evra. Igrača očekuju u Italiji u narednim satima, a klub će pokušati da ubrza proceduru sa papirima i pregledima, kako bi Tomori bio na raspolaganju treneru Pijoliju što pre, u nadi da će moći da igra već u subotu protiv Atalante u derbiju.

Milan je trenutno lider Serije A i utisak je da Rosoneri u poslednjih 10 godina nisu imali jači tim i da nisu bili nikad ozbiljniji kandidat za Skudeto. Sa novim pojačanjima, šanse im definitivno rastu.

Podsetimo, upravo je Milan protivnik Zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope, a prvi meč je na programu već 17. februara u Beogradu, a revanš na Marakani nedelju dana kasnije.

Večeras u 21.00 igra se meč za prvi trofej u sezoni u Italiji - u Superkupu se sastaju Juventus i Napoli. Kvota na keca je 2,60, iks je 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Napoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .i.

    20. januar 2021 | 12:33

    17-og februara u Beogradu,a revans na Marakani?? 🤣🤣

  • Lepi

    20. januar 2021 | 13:09

    Mozda uspeju da izvuku nekako remi protiv Zvezde

  • .....

    20. januar 2021 | 14:51

    Ajooj majkooo bice opet petarde bice ringispila i bice kao svaki put nece da moze da se pokupe po terenu 🤪🤪🤪🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA