≫ 

Partizanu stižu još dva igrača u Tursku: Miljković i Lakčević počinju s treninzima

Fudbaaleri sutra uveče kasno dolaze u bazu u Beleku i počeće sa radom

  • 4
Aleksandar Miljković Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Kako je ranije i najavljeno, timu Partizana će se u četvrtak kasno uveče priključiti Aleksandar Miljković, a posle dugo vremena i Nikola Lakčević, koji se oporavio od povrede i operacije kolena. Oba fudbalera su dobila "zeleno svetlo" stručnjaka da se priključe treninzima i oni će postepeno biti uvođeno i režim treninga.

Miljković nije krenuo u Tursku sa ekipom zbog dodatnih ispitivanja stručnjaka, usled posledica koje je na njegov organizam ostavio virus korona. Fudbaler je zaražen još početkom decembra 2020. godine i brzo je dobio negativan test, ali je posle toga počeo da se oseća loše, pa je preskočio dva poslednja meča jeseni, sa Voždovcem i Mladošću iz Lučana.

Problem je tinjao i tokom pauze u prvenstvu, u toj meri da je Miljković u jednom momentu bio nadomak obostrane upale pluća, uz konstantno otežano disanje, ali se, na sreću igrača, sve smirilo početkom januara, pa je odlučeno da nekoliko dana "zakasni" na pripreme kako bi bio u potpunosti zdrav i spreman da se priključi treninzima.

Što se Lakčevića tiče, on je početkom juna 2020. godine doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena i to na meču sa Spartakom u Subotici, gde je priliku dobio sa klupe za rezervne igrače.

Problem je nastao usled nemogućnosti da odmah napusti zemlju i ode na operaciju u inostranstvo, jer su zbog virusa korona granice u evropskim, pa i u našoj zemlji tada bile zatvorene u potpunosti.

Zahvat je uspešno obavljen u Srbiji, posle čega je krilni napadač ušao u fazu oporavka, pa će se i on staviti na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću.

Večeras u 21.00 igra se meč za prvi trofej u sezoni u Italiji - u Superkupu se sastaju Juventus i Napoli. Kvota na keca je 2,60, iks je 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Napoli.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA