"OFK Beograd je uvek poštovao žene": Romantičari se oglasili posle vesti o Miki Aleksiću

Klub sa Stare Karaburme osudio je ponašanje učitelja glume

  • 4
Omladinski Stadion, Karaburma, OFK Beograd Foto: MN Press

Srbiju je prethodnih dana u potpunosti šokirala vest o prijava koje su zbog silovanja i zlostavljanja nadležnim organima podnele devojke koje su bile članice škole gluma Miroslava Mike Aleksića. One su navele da su u školi poštovana stroga pravila, a da se jedno od njih odnosilo i na sportske aktivnosti.

Naime, jedna devojka je navela da ih je Aleksić terao da navijaju za OFK Beograd, što je isprovociralo reakciju kluba sa Stare Karaburme.

Oni su odlučili da se oglase ovim povodom, jer su brojni mediji počeli da uzimaju klub „na zub“ posle slučaja Mike Aleksića. Tvrde da su Romantičari uvek poštovali pripadnice ženskog pola i da će tako nedvosmisleno ostati i u budućnosti.

- OFK Beograd se ograđuje od navijačkog usmerenja Mike Aleksića. Lično i u ime kluba osuđujem svaki vid nasilja. OFK Beograd je uvek bio klub u kome su žene imale važnu ulogu i bile izuzetno uvažavane. Naš klub je sa razlogom uvek povezivan sa romantikom i poštovanjem prema ženama. Nadam se da ćemo u dogledno vreme moći da oformimo i žensku ekipu OFK Beograda i tako više pomognemo položaju devojaka i žena u sportu i društvu. OFK Beograd je uvek bio zaštitnik pravih vrednosti i tako će biti i ubuduće – istakao je predsednik Izvršnog odbora OFK Beograda, Saša Stevanović.

U toku je istražni postupak, a Aleksiću je za to vreme određen pritvor.

Video: Trening Partizana na pripremama u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA