≫ 

Realu se podsmevaju: Izgubili ste od kluba koji ima para koliko vaš neki mlađi igrač u novčaniku

Celokupni budžet kluba manji je od primanja nekog igrača Reala koji je tek počeo da igra za seniorski tim

  • 5
FK Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida uspeli su još jednom da razočaraju svoje navijače nakon ispadanja iz Superkupa, ali sada je to bilo mnogo gore od poraza od Atletik Bilbaoa - Madriđani su iz Kupa ispali od Alkojana, trećeligaša koji ima celokupni budžet manji od milion evra!

Sportsko podsmevanje Real Madrida je strahovito s obzirom kolika je razlika između dva kluba. Alkojano ima dobru sezonu, za nekoga ko se takmiči u nižem rangu, ali je stvorio efikasan tim koji ne prelaži cenu od 700 hiljada evra.

Celokupni budžet kluba manji je od primanja nekog igrača Reala koji je tek počeo da igra za seniorski tim.

Radi komparacije, budžet Reala za ovu sezonu je 617 miliona evra, a morao je da ga smanji zbog pandemije korona virusa koja i dalje ne jenjava.

Na udaru su, pre svega, trener Zinedin Zidan koji je pod paljbom kritika već bio zbog puštanja Luke Jovića u Ajntraht, a sada već ozbiljno počinje da se sumnja da Francuz nije podoban da obavlja posao do kraja sezone.

Kritike je zaradio i Isko za kojeg se očekuje da napustim Madriđane čim se ukaže prilika za to, a španski mediji takođe tvrde da bi Real mogao uskoro da ostane i bez borbe za titulu u Primeri pošto gradski rival Atletiko sigurno drži vrh tabele i pitanje je da li neko može da ga zbaci odatle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA