≫ 

Druga provera Partizana u Turskoj: Rubin iz Kazanja testira crno-bele

Utakmica se igra od 15.00 časova po lokalnom, odnosno 13.00 po srpskom vremenu, uz direktan TV prenos na Areni sport

  • 0
Trening Partizana FK Partizan.rs/Miroslav Todorović

Pre tri dana Partizan je uspešno okončao prvi kontrolni meč sa poljskim Zaglebjem (2:1), a u četvrtak će crno-beli ponovo na teren, s tim da će protivnik biti još ozbiljniji, možda kvalitetom i najjači na pripremama u Turskoj. Tim iz Humske će odmeriti snage sa ruskim Rubinom, a utakmica je zakazana za 15.00 časova po lokalnom, odnosno 13.00 po srpskom vremenu, uz direktan TV prenos na Areni sport.

Kako i u prethodnom meču sa Poljacima, trener Aleksandar Stanojević je podelio minutažu na 45 minuta za sve fudbalere, stim da će, kao i tada, ponovo probati nekolicinu igrača na drugim pozicijama.

Što se Rubina tiče, tim iz Kazanja, iako igrački ima izuzetno jak sastav, trenutno je na deobi osmog i devetog mesta ruske Premijer lige, zajedno sa Lokomotivom, koju sa klupe predvodi naš trener Marko Nikolić.

U sastavu ruskog tima su i Srbi - napadač Đorđe Despotović, kao i vezista Darko Jevtić, koji ima i srpski i švajcarski pasoš. Trener ekipe je čuveni Leonid Slutski, legenda CSKA iz Moskve i nekadašnji selektor Rusije.

Video: Trening Partizana na pripremama u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA