Partizanov Japanac po ukusu Turaka: Alanja i Antalija žele Asana

Predstavnici jednog od klubova došli su u hotel crno-belih kako bi sazabli sve detalje

  • 12
FK Partizan, FK Mladost Lučani

Foto: MN Press

Iako je promašio nekoliko prilika za gol u prvom kontrolnom meču Partizana sa Zaglebjem, Takuma Asano je igrački ostavio odličan utisak na terenu, u toj meri da su posle pomenute utakmice dva turska kluba poželela da angažuju Japanca. Reč je o Antaliji i Alanji, čiji predstavnici su u sredu čak i dolazili u hotel crno-belih ne bi li saznali detalje o eventualnom poslovanju.

Odmah posle utakmice sa Zaglebjem, skaut Antalije je prišao ljudima iz Partizana, konkretno prvom čoveku sportskog sektora i raspitivao se o Asanu, a posle dva dana Alanja je poslala svog izaslanika direktno u hotel, kako bi se detaljnije upoznali sa statusom napadača.

Naravno, radi se o inicijelnim razgovorima, ali je Turcima svakako poručeno da Asano ne može iz Partizana ispod 5.000.000 evra obeštećenja, jer je trenutno jedan od najstandardnijih fudbalera crno-belih, najefikasniji igrač jeseni (12 golova), ali i igrač od poverenja trenera Aleksandra Stanojevića.

Pošto je prvi korak načinjen i Partizan je rekao svoj stav, na potezu su Turci, koji će u četvrtak biti i na drugom kontrolnom meču crno-belih protivc Rubina iz Kazanja (13.00, TV Arena sport).

Video: Trening Partizana na pripremama u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    21. januar 2021 | 11:54

    A Nica se nije javljala? Sacekajte ponudu Nice nece sigurno biti ispod 15 miliona

  • Mile

    21. januar 2021 | 10:29

    Jel i on ide za 10 mil?

  • bat

    21. januar 2021 | 10:17

    xaxaxaaxxa.... ovi iz Partizana su klasična komedija. Ja se baš obradujem kad vidim neku novu vest ili saopštenje od strane njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA