Uprava Reala otpisala Zidana: Neće dobiti otkaz odmah, ali mu do leta traže zamenu

Svesni su u Madridu da su promene neminovnost, ali trenutno nemaju adekvatno rešenje za klupu, pa su spremni da čekaju do leta

  • 4
Zinedin Zidan Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan se nalazi pod velikim pritiskom u Realu, najvećim od kako se vratio na klupu tima sa Santjago Bernabeua. Ispadanje od trećeligaša u Kupu kralja od Alkojana bilo je kap koja je prelila čašu u Madridu.

Ipak, Zidan ne želi da da ostavku i time se odrekne još godinu i po dana ugovora, a samim tim i višemilionskog novca, a sa druge strane, ni Madriđani ne žele da mu uručuju otkaz dok nemaju adekvatno rešenje kao zamenu.

Kako prenosi Marka, uprava Reala će radije da čeka kraj sezone, kako ne bi sada pravili rezove, bez prave ideja ko bi bio naslednik.

Real je u kratkom vremenskom razmaku ostao bez dva trofeja, Superkupa Španije i Kupa Kralja, ali je i dalje u igri za dva trofeja - Ligom šampiona i prvakom Španije.

Zidan je i u prvom delu sezone imao neke teške momente, kao što su porazi od Šahtjora u Ligi šampiona, ali se Real na kraju "provukao" i osigurao nokaut fazu Lige šampiona kao prvi u grupi.

U Primeri ima zaostatak za Atletikom od četiri boda, ali Jorgandžije imaju i dva meča manje, tako da razlika može eventualno da se poveća na 10 bodova.

Zidanu takođe zameraju i loš odnos sa nekim igračima, poput Iska i Marsela, a mnogi su mu zamerili i što Luki Joviću nije dao pravu šansu, što je on pokazao već u povratničkom debiju za Ajntraht, kada je dao dva gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA