Jovanović "namestio nišan", efektan gol Kovača iz slobodnjaka: Čuka odradila trening pred Maribor

Mladi napadač postigao četiri pogotka na treningu, dok je vezista "ispalio projektil" sa ivice kaznenog prostora

  • 0
FK Čukarički

Foto: Telegraf

Fudbaleri Čukaričkog odradili su poslednji trening pred prijateljski meč sa Mariborom koji je na programu u petak od 10 časova po srednjeevropskom vremenu (12 po lokalnom)!

Biće to druga utakmica Brđana na pripremama u Turskoj, nakon onog uvodnog sa Baltikom, a akcenat je bio na timskoj igri - odnosno igri na dva gola.

Posle uvodnog zagrevanja i skoro nezaobilazne ševe, izabranici Dušana Đorđevića najpre su igrali "rukomet" gde se sa dva pogotka glavom ( jedino tako i može) istakao Đorđe Jovanović.

Isti igrač je "levicom" otvorio i igru na dva gola, doduše skraćenu verziju, gde je važilo pravilo od dva dodira na loptu. Jovanović se, nedugo zatim, upisao još jednim pogotkom glavom, a istovremeno je i kapiten Docić još jednom pokazao svoju moćnu levicu pogotkom sa polovine tog skraćenog terena.

Trening je završen tako što je nekolicina igrača ostala da šutira penale i slobodnjake, a prilikom udaraca sa ivice kaznenog prostora efektnim golovima posebno su se istakli omladinac Mitar Ergelaš i vezista Stefan Kovač.

Video: Fudbaleri Čukaričkog na treningu šutiraju slobodnjake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA