≫ 

Zvezda razbila Poljake sa 4:0: Briljirao Falćineli, Bakajoko se povredio na debiju

Tok meča možete da pratite na Telegraf Sportu

  • 27
FK Crvena zvezda

Foto: Instagram.com/Crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su ubedljiv trijumf u prvoj pripremnoj utakmici u Turskoj, pošto su sa 4:0 demolirali poljski Slask, koji je trenutno četvrtoplasirani tim u Poljskoj.

Dijego Falćineli je postigao dva gola, po jednom su se u listu strelaca upisali Ivanić i Pavkov, a interesantno je da je na ovom meču debitovao i Aksel Bakajoko, koji je izmenjen posle svega 20 minuta na terenu zbog povrede.

Iako je Slask, kom je ovo bila generalna proba, bolje otvorio utakmicu, Zvezda je vrlo brzo uspostavila terensku inicijativu i sredinom prvog dela zatresla je mrežu preko Ivanića, koji je bio na pravom mestu kod kornera.

Nešto ranije, Dejan Stanković je bio prinuđen da menja zimsko pojačanje Aksela Bakajoka zbog blaže povrede leđa. Kako se moglo čuti u Sportskom centru “Kalista”, Francuz je i na treningu osetio bol, te stručni štab nije želeo da rizikuje.

Zvezda je posle gola imala još tečniju igru koja je krunisana lepim golom Falćinelija. Akciju je otvorio Kanga, Gajić je vratio u kazneni prostor, a Italijan je nedugo zatim gađao dalji ugao.

Zvezda je kod trećeg gola izvela još lepšu akciju. Popović i Pankov su se odbranili od presinga, Ben potom spušta Kangi koji otvara prostor za Gajić, koji posle korak ili dva menja stranu. Epilog svega je centaršut Rodića koji je "spojio" Falćinelija sa golom.

Stanković je potom zamenio celu postavu, igra Zvezde se ni u tom slučaju nije menjala, a epilog svega je bio gol Pavkova sredinom drugog dela za konačnih 4:0.

Vredi pomenuti i da je meč Zvezde i Slaska sudila žena koja je autoritativno delovala na terenu i završila je posao skoro bez greške. Kažemo skoro, jer je možda mogla da dosudi penal za Zvezdu u prvom delu. Ben je oboren, kontakta je bilo, ali se pištaljka nije čula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    22. januar 2021 | 16:25

    Tuzno je decko biti navijac crno belix ptimiste 5 komada juce mi evoo laganiix 3 komada fenomenalna akcija kod 3 gola..Falcinelii doktoor kakav drugi gol..

  • 32 zagorska

    22. januar 2021 | 17:01

    Kak me nerviraju ovi ćetnici.Živijo Partizan .Živijo Zagreb.Živjela Jugoslavija.

  • Žika Živac

    22. januar 2021 | 16:52

    Opet sklanjalica 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA