≫ 

Šta se desilo sa Bakajokom? Najveće pojačanje Zvezde izvedeno iz igre posle 20 minuta na terenu

Ostaje misterija zašto je fudbaler napustio teren tako rano i da li je razlog povreda

  • 16

Video: Bakajokov debi za zaborav: Najveće pojačanje izvedeno iz igre posle 20 minuta

Očekivali su navijači Crvene zvezde željno debi Aksela Bakajoka, najvećeg pojačanja ekipe, koje je došlo iz Intera, ali na svom prvom meču mladi Francuz nije briljirao u prvih 20 minuta.

Utisak je da je delovao "pogubljeno" na terenu, ali je moguće da je tome kumovala povreda, jer nema drugog objašnjenja za tako ranu izmenu već u 20. minutu.

Bakajoko nije delovao previše zadovoljno dok je prikazan u kadru dok napušta teren, pružio je ruku Dejanu Stankoviću i seo na klupu.

Umesto njega u igru je ušao Željko Gavrić.

Ostaje pitanje kakva je situacija sa Bakajokom, a verovatno će Dejan Stanković posle meča objasniti razloge ovako rane izmene i da li je u pitanju povreda ili je izmena bila taktičke prirode.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA