≫ 

Lalat "mekog srca" uprkos debaklu, nije zamerio "devojčici" koja je poništila čist gol za egal Voše

Sporna situacija desila se pri vođstvu Mure 2:1

  • 4
Nenad Lalatovic, sudija 1 Printskrin: Youtube/FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine doživeli su prvi poraz na pripremama u Beleku, prilično ubedljiv, bilo je 5:1 protiv slovenačke Mure, ali ovakav epilog meča nije mnogo zabrinuo trenera Novosađana Nenada Lalatovića, koji razume da je ovo pripremni period i da su i ovakvi porazi deo procesa.

U duelu trećeplasiranih timova srpskog i slovenačkog prvenstva, jedini pogodak za Vojvodinu postigao je Bralić u 30. minutu, dok su strelci za Muru bili Bobičanec, Maruško, Klepač, Đurak i Maroša.

Rezultat je mogao da bude daleko povoljniji po Vojvodinu, pošto je na 2:1 sudija poništio gol Novosađana, nesuđeni strelac bio je Zukić, ali Lalatović ni za to nije okrivio delioce pravde među kojima je bila i jedna vrlo mlada devojka.

Upravo je ona mahala kada je Zukić pogodio, no Lalatović joj nije zamerio kako bi možda da je u pitanju bio muški sudija.

- Pa dobro, ovo su pripremne utamice, vidi se da su moji igrači umorni, teške su im noge, dok su Slovenci tek došli na pripreme - priča Lalatović u kameru klupskog kanala, i žali za propuštenim prilikama.

- Imali smo na 0:0 dve "mrtve šanse", a posle smo sami sebi dali četiri gola. Imali smo tri-četiri stopostotne šasne, ali nemam šta da im zamerim. Mura je bila bolja, svežija, sve što su šutnuli ušlo je. Zukiću je, na primer, poništen regularan gol, ova devojka koja je sudila, koja ima, mislim 15 godina, je poništila čist gol realno, ali dobro, bitno da se niko nije povredio.

Na pitanje kako je poništen gol na 1:2 uticao na moral ekipe, Lalatović je rekao:

- Sigurno da je uticao, kad vam dete od 15-16 godina sudi pored aut linije i poništi gol, to može da utiče. Cela njihova defanzivna linija je u toj situaciji stojala ispred nas, gde Zukić skače i daje gol, i nemoguće da je to ofsajd. Igrači su bili malo nervozni, samim tim i sudije, ali nisu oni krivi, ni ta devojčica koja ima 15-16 godina - stavio je tačku na taj momenat trener Novosađana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    22. januar 2021 | 22:14

    Za razliku od drugih poraza koji ga ponakad bole a ponekad ne, poraz od drzavnog projekta ga beskrajno raduje. Skoro pa isto ga toliko raduje i cinjenica da ni sa jednim timom nema upisanu pobjedu protiv projekta. Jedini zbog cega je beskrajno tuzan je cinjenica da kao trener projekta ne zna za pobjedu u derbijima.

  • Realno

    23. januar 2021 | 09:43

    U evropi nema puštanja i 3 za 3 kombinacija...Ovi izgubili od prosečnih Slovena, tj. slovenci ih isprašili sa 5 komada...A Čuka vodeću ekipu Slovenske lige povedila...Sramota je što se ovako namešta Voši u našoj ligi i što je ispred Čuke...

  • Nusknvp

    23. januar 2021 | 09:12

    Popio 5 komada od nepoznatih janeza..trenercina prava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA