≫ 

PSŽ izudarao Monpelje, Ristić i Le Talek "u mašini" Embapea, Nejmara i Ikardija

Napadački trio "Svetaca" se poigravao sa gostima

  • 0
PSG , Montpellier Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena, pre svega napadačka linija ekipe, ispoljili su pun potencijal u meču 21. kola Lige 1, porazili su Monpelje 4:0, uz udarne role ofanzivnog trija Embape, Nejmar, Ikardi.

Pomenuti igrači su odgovorni za sve golove u petak uveče na "Parku Prinčeva", samim tim i za povratak Parižana na lidersku poziciju na koju u nedelju može i Lil ako savlada Ren u gostima.

Ipak, jasno je i posle ove utakmice PSŽ-a da će se Poketinov tim za sve pitati do kraja sezone, jer ne postoji ta sila koja može da isparira navali koja je ovako furizno razvalila Monpelje u paramparčad.

Strelci za domaći tim bili su Embape u dva navrata, u 34. i 63. minutu, Nejmar u 60. i Ikardi u 61. minutu.

Bilo je to furioznih nekoliko minuta Parižana na isteku sata igre, za tili čas su napunili mrežu gostiju i stavili tačku na goleadu, mada pitanje je da li bi sve teklo ovako glatko po domaći sastav da su ekipe bile brojčano ujednačene.

Naime, u 19. minutu Monpeljeu je isključen Švajcarac Jonas Omlin, zaradio je direktan crveni karton, pa su "Sveci" od tog momenta imali pred sobom još lakši zadatak.

Za goste su od prvog minuta igrali bivši fudbaleri Crvene zvezde Mihajlo Ristić i Demijan Le Talek, i oni su bili svedoci teške artiljerije koju Poketino ima na raspolaganju, bili su zaista nemoćni da urade bilo šta da spreče ubedljiv poraz svog tima.

Monpeljeu je ovo bio sedmi meč bez pobede, u velikoj krizi je tim sa Mediterana, pa trenera Der Zakarijana očekuje delikatan zadatak da trgne tim iz ovog lošeg niza.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA