≫ 

Atalanta prodala kapitena i klupsku ikonu za 6 miliona evra

Iskusni Papu Gomez nastavlja karijeru u Španiji

  • 1
Britain Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Kapiten Atalante Alehandro Papu Gomez nalazi se nadomak prelaska u redove španske Sevilje.

Sukob sa trenerom Đampjerom Gasperinijem, koji je izazvao nemir u čitavom timu, doveo je Atalantu i samog igrača do neizbežnog rastanka.

Legenda, motor i predvodnik uspešne generacije kluba iz Bergama završio je svoju misiju u ovom klubu i krenuće put Andaluzije.

Posao će koštati 5-6 miliona evra, što je za igrača Papuovog renomea prava krađa, ali uprava Atalante stala je iza svog trenera i prihvatiće da za Gomeza dobiju veoma mali novac imajući u vidu njegove kvalitete.

Imao je Papu Gomez ove sezone i bogatije ponude od strane klubova iz MLS lige i Saudijske Arabije, ali sa svoje 32 godine smatra da još može da igra na najvišem nivou, što je pokazao prelaskom u Sevilju.

Zakuvalo se u Italiji, a Milan uspešno odoleva napadima i čuva prvo mesto. Danas (18.00) ga očekuje težak ispit, pošto na San Siro dolazi Atalanta, a i kvote govori koliko će biti uzbudljivo: kec je 2,65, dvojka je 2,65, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Atalanta.

Video: Bakajokov debi za zaborav: Najveće pojačanje izvedeno iz igre posle 20 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    23. januar 2021 | 12:05

    Terziću kupi Papu Gomeza za Srbiju to nije baš neki izdatak samo duh nek poskupi jiš neku životnu namirnicu i pare su tu jedam je državni projekat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA