≫ 

Italijani koče transfer Falka u Zvezdu, Leće ima jedan uslov

Takođe, Leće, u slučaju da pristanu na to, zahteva precizne bankarske garancije da će novac biti uplaćen, koje do sada nisu predstavljene

  • 14
Filipo Falko Foto: Profimedia

Poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio obznanio je nove informacije što se tiče transfera Filipa Falka u Crvenu zvezdu, a situacija je takva da Leće ima određene uslove po kojima hoće da pusti ofanzivca da promeni sredinu.

Za sada, poznato je da Leće traži 1.500.000 evra za taj transfer, što se ispostavilo da nije problem za tabor crveno-belih, ali za sada nema dogovora kako će se isplata dogoditi.

Novinar tvrdi da Zvezda želi da uplati određenu sumu u naredne tri godine i da to u ovom momentu stvara probleme.

Takođe, Leće, u slučaju da pristanu na to, zahteva precizne bankarske garancije da će novac biti uplaćen, koje do sada nisu predstavljene.

Dogovor Zvezde sa igračem je postignut, a on sada čeka samo zeleno sveto svoje sadašnje ekipe da krene put Beograda.

Falka neće biti u protokolu za utakmice tima iz Serije B, a za njegove usluge se interesovao i Sasuolo koji bi ga doveo samo na pozajmicu, te da Leće nije spreman za tu vrstu saradnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Corso Magenta

    23. januar 2021 | 15:38

    Zvezda glumi Ederu, koji je imao ulogu Drama Queen, zatim je ispao iz igre, sto moze da se desi i Zvezdi. Kupovali su neproverene igrace i bacali novac a sada oko proverenog prave dramu. Mesija iz Salenta hoce Sasuolo i Parma, proveravao sam da nije buva, ali je istina. Decko je rang Serije A, iako je Lece u Seriji B. Klub je narodni ili ciji vec, drzave? Imamo dosta navijaca, ne znaju da osnuju investicioni fond i da navijaci uloze i dobiju neki procenat od zarade. Mi imamo novac, novac nije problem, problem su ljudi bez vizije, koji koce Giganta da se vrati na Evropsku scenu u stilu. Klub ne moze da zivi od prodaje za kikiriki mlade talente trecerazrednim klubovima i da glumi prosjaka, vec da kroz rezultate u Evropi zaradjuje i bude marketinski magnet i Nacionalni interes kao Barselona. Neki nisu svesni ciji dres nose a ni neki, nisu svesni u cijim foteljama sede. Vizija je vazan segment buducnosti.

  • Džek

    23. januar 2021 | 13:30

    Bilo je GARA (ga) NCIJA i kod Agrobanke pa je ugašena

  • Ko to tamo peva

    23. januar 2021 | 13:51

    Zna se ko ovde voli da krade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA