≫ 

Ronaldo i Mesi odbili saudijske milione, neće da promovišu zemlju koja je na lošem glasu

Saudijci dobili negativan odgovor od dvojice velikana

  • 1
Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi pre izvesnog vremena odbili su veliki novac koji im je nudila Saudijska Arabija da promovišu turizam te zemlje i generalno da je prikažu u boljem svetlu u svetu.

Engleski list Telegraf saznaje, a prenosi Marka, da su Saudijci nudili obojici za tu uslugu šest miliona evra na godišnjem nivou, pojedinačno naravno. Prva opcija im je bio Ronaldo, a kada je on odbio pokušali su i sa asom Barse, ali ih je i on "odjavio" preko svojih predstavnika.

Možda bi Saudijci popravili imidž da su kojim slučajem uspeli da ubede dvojicu velikana da ih promovišu u svetu, ali je definitivno da bi Ronaldo i Mesi zbog toga narušili svoju reputaciju, pa je jasno zbog čega su odbili unosnu ponudu.

Poznato je da je Saudijska Arabija zemlja koja je na lošem glasu zbog teškog kršenja ljudskih prava, brojne međunarodne organizacije godinama donose negativne izveštaje o tom segmentu vladavine ove zemlje, koja se sada trudi da makar marketinški ulepša stvarnost.

Saudijci su pokrenuli veliku kampanju "Poseti Saudijsku Arabiju", u sklopu nje je planirano da Mesi ili Ronaldo budu udarni promoteri, međutim dobili su jedno veliko "ne" od najvećih fudbalera današnjice.

Video: Pogledajte nestvaran koš koji je Kristijano Ronaldo dao nogom: Majstor je majstor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA