Igra prestola: Alegri čeka kiks Lamparda i Fonseke, novinari ga vide na klupi Rome i Čelsija

Engleski mediji sve više sugerišu da je Alegri prva opcija da zameni Frenka Lamparda kojem se već duže vreme ljulja klupa i da je neko drugi na njegovom mestu, odavno bi dobio otkaz

  • 0
Masimilijano Alegri

Foto: Printscreen Youtube

Masimilijano Alegri prva je opcija dva kluba, Čelsija i Rome, ukoliko treneri "plavaca" i "vučice" budu otpušteni, prenose italijanski i engleski mediji.

Bivši trener Juventusa i Milana trenutno nema zaposlenje i odmara još od leta 2019. godine kada je dobio otkaz u "staroj dami", iako je sa tom ekipom posložio pet titula Serije A i dva puta dolazio do finala Lige šampiona.

Engleski mediji sve više sugerišu da je Alegri prva opcija da zameni Frenka Lamparda kojem se već duže vreme ljulja klupa i da je neko drugi na njegovom mestu, odavno bi dobio otkaz.

Ni Fonseka u Romi nije siguran, pogotovo ne u poslednjih nekoliko nedelja u kojima se sve glasnije govori da nije u dobrim odnosima sa čelnim ljudima "vučice".

Korijere delo Sport prenosi da je Alegri i tu glavni favorit, a njegovo ime je odjeknulo nakon poraza Rome u gradskom derbiju od Lacija 3:0. Ukoliko rimski klub ne izvojeva pobedu protiv Specije u narednom kolu, Fonseka će skoro sigurno ostati bez posla.

Video: Zvezda dala treći gol u spektakularnom prodoru preko celog terena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA