≫ 

Mozzart daje najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 1,52, Sevilja 1,58, Monako 2,03!

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

  • 0
PSŽ, Olimpik Marsej

Foto: Tanjug/AP

Ove subote bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

MAJNC - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,52

 

Raspored nije saveznik Majnca. Seriji teških mečeva za davljenika se ne nazire kraj, jer posle Bajerna, Ajntrahta, Dortmunda danas sledi sudar sa RB Lajpcigom. Istina, nisu Bikovi briljirali proteklih sedmica, ali je slavlje nad Union Berlinom pre tri dana najavilo izlazak iz krize pulena Julijana Nagelsmana. Lajpcig je drugoplasiran sa četiri boda manje od Bajerna, dok Majnc deli dno tabele sa Šalkeom, pošto je osvojio svega sedam bodova do sada.

SEVILJA - KADIZ (SUBOTA, 16.15), KEC 1,58

 

Sevilja ima pozitivan bilans (7-2-1) iz poslednjih deset takmičarskih utakmica. Izgubila je samo od lidera Atletika iz Madrida. Tokom nedelje u vanrednom kolu slavila je na terenu Alavesa i sada će želeti da potvrdi dobru formu u andaluzijskom derbiju protiv obližnjeg Kadiza. Iznenađujuće, novajlija u ligi nije samo na kratkoj udaljenosti od Sevilje na mapi, već i na tabeli. U prvoj polovini je lige i posle 19 mečeva drži sasvim pristojno deveto mesto (6-6-7). Međutim, podela uloga favorita i autsajdera je jasna. Sevilja je raspoložena, dok su gosti pobedili samo jednom na sedam prethodnih utakmica u prvenstvu.

MONAKO - MARSELJ (SUBOTA, 21.00), KEC 2,03

 

Monako i Marselj su zamenili uloge. Sada Kneževi igraju lepršavo i beleže pozitivne rezultate. Početak decembra bio je tragičan za igrače Nika Kovača, sa tri vezana poraza, da bi usledio furiozan finiš godine i

još ubedljiviji početak 2021. Monako je trenutno u najboljoj formi, uz PSŽ, sa 13 osvojenih bodova na pet minulih sureta, dok u Marselju nemaju nikakav razlog da se raduju posle samo jedne pobede na sedam prethodnih mečeva u prvenstvu. Od legitimnog kandidata za mesto u Ligi šampiona, ekipa sa Velodroma sada je osam koraka daleko od trećeg mesta, sa tendencijom daljeg pada...

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA