≫ 

Fonseka će morati da plati piće Pelegriniju: Roma u 91. minutu srušila Speciju, ludnica i 7+ u Rimu!

Šta nismo sve videli na susretu u Rimu, a verujemo da je igra sreće i nesreće najokrutnija bila prema strategu domaćina koji je u 90 minuta menjao plan o svojoj budućnosti

  • 2
paolo fonseka Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Rome uspeli su nakon goleade i završnice za infarkt da slave u 19. kolu Serije A protiv Specije sa 4:3, pa trener "vučice" Paolo Fonseka može da zagrli i plati piće svom napadaču Pelegriniju koji je postigao pobedonosni pogodak u prvom minutu nadoknade i tako mu spasao posao.

Šta nismo sve videli na susretu u Rimu, a verujemo da je igra sreće i nesreće najokrutnija bila prema strategu domaćina koji je u 90 minuta menjao plan o svojoj budućnosti.

Majoral je oran ušao u duel, a Fonseki je bila preko potrebna pobeda pošto mu je iz kluba najavljen otkaz ukoliko ne uspe da dođe do sva tri boda protiv Specije. Jasno je to bilo i Majoralu koji je kamen sa srca svom strategu skinuo u 17. minutu pogotkom na asistenciju Pelegrinija.

Ipak, vraća se Specija preko Pikolija samo sedam minuta kasnije i ponovo stavlja Romu u neugodnu situaciju pred nastavak susreta. Nakon toga je sve izgledalo prilično mučno za domaćina u prvom poluvremenu, tako da je taktika morala da se promeni.

Taktika se promenila, ali izmena nije bilo, tako da je Majoral ponovo tresao mrežu u 52. minutu, ovoga puta ga je poslužio veznjak Veretu. Tri miunta kasnije i Karsdorp se upisuje u listu strelaca i svi su u tom momentu videli Romu sa pobedom u džepu.

Takav plan nije imala Specija koja je golom Fariasa u 59. minutu prišla na samo pogodak zaostatka, a onda stiže i završnica za infarkt - Verde poravnava rezultat na 3:3 u 90. minutu i sve biva u momentu crno za Fonseku.

Portugalski stručnjak je verovatno već kleo sudbinu u svojoj glavi i tražio novi angažman, ali Pelegrini mu je u prvom minutu nadoknade golom da je sreću na neki način zadužio, te da će upravo italijanskom napadaču morati da plati piće zbog zadržanog posla.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    23. januar 2021 | 17:15

    Klasicna italijanska stela, ko je gledao shvatio je :) Korona, kriza, mora da se zaradi preko kladionica :)

  • zare

    23. januar 2021 | 17:11

    Sto ce dobiti otkaz Foneska ?jel bilo nesto ovako ili zbog rezultata ?3. su na tabeli u ligi evropi prosli dalje ,jeste da su ispali iz kupa al jbg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA